ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ DISPOSAL

Οι υπηρεσίες μας στις υπηρεσίες σας για όσες ώρες επιθυμείτε, για όσες μέρες θέλετε. Εσείς απλά απολαύστε το ταξίδι σας κι εμείς αναλαμβάνουμε ό,τι αφορά στη μετακίνησή σας.

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ

ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ

Με τις απαράμιλλου επιπέδου υπηρεσίες disposal της CHILAS LUX TOURS οι μετακινήσεις σας γίνονται τόσο άνετες όσο ποτέ. Εσείς, δεν έχετε παρά να επιλέξετε το όχημα της αρεσκείας σας κι ο οδηγός μας θα σας μεταφέρει όσες φορές θελήσετε, όπου επιθυμείτε πάντα περιμένοντάς σας για να συνεχίσετε τη διαδρομή σας προς τον επόμενο προορισμό σας.  Είτε θέλετε να μεταβείτε στο κέντρο της πόλης για τα αναμνηστικά σας ψώνια, είτε για να διασκεδάσετε στα πιο κοντινά καζίνο, είτε επιθυμείτε να γνωρίσετε τη νυχτερινή ζωή της Αθήνας, δεν έχετε παρά να μας καλέσετε και εμείς θα είμαστε εκεί να σας μεταφέρουμε εξατομικευμένα, με τον οδηγό και το όχημα που θα έχετε επιλέξει, στα σημεία που θα μας υποδείξετε.

Επιλέγοντας τη CHILAS LUX TOURS γνωρίζετε εκ των προτέρων το κόστος των transfers σας, αλλά και το επίπεδο της υπηρεσίας που θα απολαύσετε.

Οι ως άνω προσφερόμενες υπηρεσίες δύναται να παρασχεθούν και από το συνεργαζόμενο δίκτυο συνεργατών του γραφείου μας

Επικοινωνία

CHILAS LUX TOURS
Θεσσαλονίκης 14, Γέρακας, 15344
Τηλ.: 2106618705, 6942469478

email: info@luxtours.gr