ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ

ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ

ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

Έχουμε διαμορφώσει για εσάς μια σειρά ολοκληρωμένων περιηγήσεων και εκδρομών, τόσο εντός του λεκανοπεδίου της Αθήνας, όσο και σε αρχαιολογικούς / ιστορικούς χώρους σε όλη την ηπειρωτική Ελλάδα και τα νησιά.

Οι προτάσεις μας για τις περιηγήσεις σας θα σας εντυπωσιάσουν. Αν πάλι θέλετε κάτι μοναδικό, τότε τα tour μας μπορούν να προσαρμοστούν στις δικές σας απαιτήσεις, στους χρόνους που μπορείτε να διαθέσετε, αλλά και στα σημεία που θέλετε να επισκεφθείτε ώστε να απολαύσετε κάθε στιγμή στη χώρα μας.

ΑΘΗΝΑ

Το λίκνο του δυτικού πολιτισμού, έχει μόνο μια πρωτεύουσα, την Αθήνα. Γνωρίστε την πόλη που βρίσκεται στο σταυροδρόμι τριών ηπείρων και μάθετε τα μυστικά της, από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, με τις μοναδικές περιηγήσεις που έχουμε δημιουργήσει για εσάς. «Παντρεύουμε» τη μυθολογία με το σήμερα  και σας προσφέρουμε μοναδικά tour που θα σας μείνουν αξέχαστα.

ΕΛΛΑΔΑ

Απολαύστε τη μοναδική Ελληνική φύση και τα γραφικά χωριά της με τις μοναδικές περιηγήσεις της CHILAS LUX TOURS

Με πάθος για τη δουλειά μας και αγάπη για τη χώρα μας,  έχουμε διαμορφώσει για εσάς ξεχωριστές περιηγήσεις που θα σας οδηγήσουν στο μύθο και την ιστορία της Ελλάδας. Από τα μονοπάτια του κρασιού του Διονύσου μέχρι τα επιβλητικά Μετέωρα η χώρα μας είναι γεμάτη μοναδικές ομορφιές που σας περιμένουν να τις ανακαλύψετε. Δεν έχετε παρά να επιλέξετε το tour που επιθυμείτε, όλα τα υπόλοιπα αφήστε τα στη CHILAS LUX TOURS.

Συνδυαστικές εκδρομές

Γνωρίστε τα πιο διάσημα μνημεία της Ελλάδας με την οικογένειά σας και επωφεληθείτε από τις ειδικές τιμές μας

Εκδρομές στο εξωτερικό

Θέλετε να ανακαλύψετε τη μοναδική αίσθηση του κοσμοπολίτικου Λονδίνου; Αναζητάτε το ρομαντισμό και την αίσθηση της αιώνιας πόλης; Πόσο μακριά θέλετε να φτάσετε;

Σε όποιο σημείο του κόσμου κι αν θέλετε να ταξιδέψετε, κάντε το με την ήρεμη πολυτέλεια που μόνο η CHILAS LUX TOURS μπορεί να σας προσφέρει. Πληθώρα πρωτότυπων αλλά και κλασικών επιλογών μπορούν να κάνουν το ταξίδι σας μαγικό. Στόχος μας είναι η εκπλήρωση των φιλοδοξιών σας  για το αξέχαστο ταξίδι στο εξωτερικό που θα ισορροπεί απόλυτα ανάμεσα στην διασκέδαση, την πολυτέλεια και τη χαλάρωση που επιθυμείτε.

Ζητήστε την προσφορά μας κι εμείς θα πραγματοποιήσουμε κάθε ταξιδιωτικό σας όνειρο

Οι ως άνω προσφερόμενες υπηρεσίες δύναται να παρασχεθούν και από το συνεργαζόμενο δίκτυο συνεργατών του γραφείου μας

Επικοινωνία

CHILAS LUX TOURS
Θεσσαλονίκης 14, Γέρακας, 15344
Τηλ.: 2106618705, 6942469478

email: info@luxtours.gr