ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

Προσιτές τιμές στις πιο πολυτελείς μετακινήσεις σας

ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ

ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

Με έμφαση στην ποιότητα και την πολυτέλεια σε προσιτές τιμές, παρέχουμε τις πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες transfers που θα βρείτε στη χώρα μας. Από τα πιο πολυσύχναστα αεροδρόμια ή τα πιο πολύβουα λιμάνια της Ελλάδας, αλλά και από exclusive χώρους, όπως μικρά αεροδρόμια, μαρίνες ή οπουδήποτε αλλού επιθυμείτε, θα σας μεταφέρουμε σε όποιο σημείο μας υποδείξετε με απόλυτη συνέπεια στους χρόνους, ασφάλεια, και κυρίως πολυτέλεια.

Εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε το μέσο που θέλετε να αξιοποιήσετε από την εταιρεία μας. Μέσω του στόλου υπερσύγχρονων luxury οχημάτων της CHILAS LUX TOURS, buses, minibuses, vans, minivans, SUVs και πολυτελών sedan είμαστε δίπλα σας κάθε μέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα (24/7), 365 μέρες το χρόνο για να σας κάνουμε να νιώσετε άνετα και να σας εξυπηρετήσουμε στο έπακρο, έτσι όπως μόνο στη CHILAS LUX TOURS γνωρίζουμε. Με κλιματισμό, wifi, ατομικές συνθήκες φωτισμού και θερμοκρασίας, νερό κατά τη διαδρομή, οι αγγλόφωνοι επαγγελματίες οδηγοί μας θα βρίσκονται στο προκαθορισμένο σημείο μισή ώρα πριν την άφιξή σας για να σας εξυπηρετήσουν με τον πιο βέλτιστο τρόπο, αλλά και να σας παρέχουν ενημέρωση για όποια απορία πιθανών προκύψει κατά τη διαδρομή σας.

Παρέχουμε ακόμα δημιουργική απασχόληση των παιδιών και ασφάλεια αστικής ευθύνης TOUR OPERATOR.

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

Στόχος μας είναι να σας «απογειώσουμε» από άποψη ποιότητας και άνεσης κατά την οδική σας μετακίνηση

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» βρίσκεται 38 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας, στην περιοχή των Σπάτων Αττικής και αποτελεί το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Ελλάδας. Είτε έρχεστε με αεροπλάνο, είτε με ιδιωτικό αεροσκάφος, είτε με ελικόπτερο, μέσω του συστήματος παρακολούθησης πτήσεων, βρισκόμαστε πάντα στο προκαθορισμένο σημείο των αφίξεων του «Ελ. Βενιζέλος», όπου έχει οριστεί η συνάντησή μας, μισή ώρα πριν την αποβίβασή σας κρατώντας ταμπέλα με το όνομά σας ή με το λογότυπο της εταιρείας σας, ώστε να σας παραλάβουμε και να σας βοηθήσουμε με τις αποσκευές σας.

Ούτως ή άλλως οι εξατομικευμένες, ποιοτικές υπηρεσίες transfers που παρέχουμε στη CHILAS LUX TOURS θα σας κάνουν να νιώσετε τόσο άνετα κατά τη μετακίνησή σας από και προς το «Ελ. Βενιζέλος» όσο θα νιώθατε σε μια VIP αίθουσα του αεροδρομίου. Εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε το όχημα με το οποίο επιθυμείτε να μετακινηθείτε στον προορισμό σας -όλα τα άλλα αφήστε τα επάνω μας.

Οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες 24/7/365.

ΑΛΛΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ

Το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» είναι το μεγαλύτερο της χώρας μας, αλλά δεν είναι το μόνο. Η Ελλάδα διαθέτει έναν μεγάλο αριθμό μικρότερων αεροδρομίων τόσο στην ενδοχώρα, όσο και στα νησιά. Είμαστε στη διάθεσή σας να σας παραλάβουμε από όποιο αεροδρόμιο κι αν επιλέξετε για να μεταβείτε στον προορισμό σας. Η ταχύτητα, η ασφάλεια, η συνέπεια στους χρόνους και η πολυτέλεια κατά τη μετακίνηση θα σας κάνουν να επιλέξετε ξανά τη CHILAS LUX TOURS και την επόμενη φορά που θα επισκεφθείτε τη χώρα μας.

ΕΛΙΚΟΔΡΟΜΙΑ

Στη CHILAS LUX TOURS είμαστε στη διάθεσή σας να σας παραλάβουμε από οποιοδήποτε ελικοδρόμιο μας ορίσετε. Η ταχύτητα, η ασφάλεια, η συνέπεια στους χρόνους και η πολυτέλεια κατά τη μετακίνηση θα σας κάνουν να επιλέξετε ξανά τη CHILAS LUX TOURS και την επόμενη φορά που θα επισκεφθείτε την Ελλάδα. Ο οδηγός μας θα βρίσκεται στο ελικοδρόμιο που θα αφιχθείτε μισή ώρα πριν την προσγείωσή σας, κρατώντας την κατάλληλη σήμανση που θα φέρει το όνομά σας ή το λογότυπο της εταιρείας σας ώστε να τον αναγνωρίσετε άμεσα. Θα σας βοηθήσει με τις αποσκευές σας και θα σας καλωσορίσει στο υπερσύγχρονο όχημα με το οποίο θα μεταβείτε στον τελικό προορισμό σας. Η άνεση δεν σταματά κατά τη διαδρομή σας. Κλιματισμός, wifi, αναπαυτικά καθίσματα, πολυτελές περιβάλλον οχήματος, χαλαρός φωτισμός αν ταξιδεύετε νύχτα, αλλά και νερό, θα καλύψουν τις ανάγκες σας μέχρι να αποβιβαστείτε από το όχημά μας.

ΛΙΜΑΝΙΑ

Είτε έρχεστε με πλοίο, είτε με κότερο μέσω του συστήματος παρακολούθησης πλωτών μέσων, βρισκόμαστε πάντα στο προκαθορισμένο σημείο συνάντησής μας μισή ώρα πριν την αποβίβασή σας σε όποιο λιμάνι ή μαρίνα της επικράτειας φτάνετε. Για δική σας διευκόλυνση κρατούμε πάντα ταμπέλα με το όνομά σας ή με το λογότυπο της εταιρείας σας ώστε να σας παραλάβουμε και να σας βοηθήσουμε με τις αποσκευές σας, συνοδεύοντάς σας μέχρι τον τελικό προορισμό σας.

Τα μεγαλύτερα λιμάνια της Αττικής είναι τρία: Πειραιάς, Ραφήνα, Λαύριο.

ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Ο Πειραιάς είναι το επίνειο της Αθήνας και το μεγαλύτερο λιμάνι της πόλης σε απόσταση σχεδόν 12 χιλιομέτρων από το κέντρο της πρωτεύουσας. Πολύβουο και πολυπολιτισμικό το λιμάνι του Πειραιά είναι η τελευταία πύλη πριν τα εξωτικά ελληνικά νησιά. Ο τεράστιος όμως αριθμός διερχόμενων τουριστών μπορεί να σας κουράσει και να σας ταλαιπωρήσει αν δεν έχετε προνοήσει να κάνετε την κατάλληλη κράτηση για τη μετακίνησή σας από και προς το λιμάνι του Πειραιά. Με τη CHILAS LUX TOURS εξασφαλίζετε την άνεση που θέλετε ώστε να φτάσετε γρήγορα και με ασφάλεια στο τελικό σημείο προορισμού σας, αφήνοντας το συνωστισμό του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας πίσω σας. Ατομικά ή με γκρουπ δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας για να οργανώσουμε τη μετακίνησή σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αν πάλι επιστρέφετε από κάποιο ελληνικό νησί και θέλετε να κατευθυνθείτε απευθείας στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» η CHILAS LUX TOURS σας μεταφέρει άμεσα με το πλέον κατάλληλο όχημα από τη μεγάλη γκάμα πολυτελών μέσων  που διαθέτει.

Ειδικά για εσάς που επισκέπτεστε τον Πειραιά μόνο για λίγες ώρες στο πλαίσιο μιας κρουαζιέρας, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας για να αναλάβουμε τη μετακίνησή σας προς όποιο σημείο της πρωτεύουσας επιθυμείτε ώστε να κάνετε, χωρίς άγχος, τη βόλτα σας, τα ψώνια σας και να επιστρέψετε στην ώρα σας στο λιμάνι για να συνεχίσετε το εν πλω ταξίδι σας.

ΡΑΦΗΝΑ

Το συνεχώς αναπτυσσόμενο λιμάνι της Ραφήνας βρίσκεται στα βορειανατολικά της πρωτεύουσας σε απόσταση 21 χιλιομέτρων από το τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» και 33 χιλιομέτρων από το κέντρο της Αθήνας. Είτε ταξιδεύετε μεμονωμένα, είτε με μικρό ή μεγαλύτερο γκρουπ προς τα ελληνικά νησιά, μέσω Ραφήνας, τότε δεν έχετε παρά να μας εμπιστευτείτε τη μετακίνησή σας ώστε να φτάσετε στην ώρα σας για να επιβιβαστείτε στο πλοίο με το οποίο θα ταξιδέψετε στον μαγευτικό προορισμό σας. Δεδομένης της ρυμοτομίας της περιοχής γύρω από το λιμάνι της Ραφήνας, φροντίζουμε να είστε στο λιμάνι την ώρα που πρέπει ώστε να αποφύγουμε οποιονδήποτε συνωστισμό που θα σας κουράσει ή θα σας αγχώσει.  Εσείς δεν έχετε παρά να μας επιλέξετε κι εμείς θα αναλάβουμε να διεκπεραιώσουμε όλα τα υπόλοιπα. Συνδεδεμένοι πάντα με τα πιο σύγχρονα συστήματα GPS γνωρίζουμε πότε και που βρίσκεται η μεγαλύτερη κίνηση για να την αποφύγουμε.

ΛΑΥΡΙΟ

Ένα σύγχρονο λιμάνι σε απόσταση 61 χιλιομέτρων από την Αθήνα και σχεδόν 30 από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών είναι αυτό του Λαυρίου. Με προορισμό προς αρκετά ελληνικά νησιά αλλά και ως λιμάνι κρουαζιέρας το Λαύριο, λόγω της απόστασής του από τα μεγάλα κέντρα της Αττικής, απαιτεί υπηρεσίες transfers. Αν  κάνετε μια σύντομη στάση στο Λαύριο στο πλαίσιο κάποιας κρουαζιέρας επικοινωνήστε μαζί μας για να οργανώσουμε τη μετακίνησή σας ή το tour σας, είτε μεμονωμένα, είτε με γκρουπ προς την Αθήνα ή άλλους προορισμούς της Αθηναϊκής Ριβιέρα που θα σας εκπλήξουν.

ΜΑΡΙΝΕΣ

Η Ελλάδα είναι μια μαγευτική χώρα που περιβάλλεται από την ιστορικότερη θάλασσα της γης, τη Μεσόγειο. Μετακινηθείτε από και προς όποια μαρίνα επιθυμείτε σε όλη την επικράτεια με την ποιότητα και την ασφάλεια της CHILAS LUX TOURS. Θα είμαστε πάντα στην ώρα μας για να καλύψουμε όποια ανάγκη μετακίνησης προκύψει σε transfers ή οργανωμένες εκδρομές.

Οι ως άνω προσφερόμενες υπηρεσίες δύναται να παρασχεθούν και από το συνεργαζόμενο δίκτυο συνεργατών του γραφείου μας

Επικοινωνία

CHILAS LUX TOURS
Θεσσαλονίκης 14, Γέρακας, 15344
Τηλ.: 2106618705, 6942469478

email: info@luxtours.gr